Info

‘OPGEDRAGEN AAN AMBASSADEUR KAREL HARTOGH (1956-2017)’

Goede Zaken in Thailand biedt de beste Nederlanders ondernemers in het Land van de Glimlach een professioneel podium om zich te presenteren.

De Nederlandse ambassade in Bangkok en MKB-Thailand bevelen de site van harte aan – zie hieronder de oproepen van wijlen ambassadeur Karel Hartogh en MKB-voorzitter Martin Vlemmix.

De deelnemers laten stuk voor stuk weten blij te zijn met de verhalen over hun ervaringen in Thailand en de ontwikkeling van hun bedrijf – zie hieronder reactie van onze eerste deelnemer André Breuer.

De artikelen hebben via Goede Zaken zelf, de ambassade en MKB-Thailand online hun weg gevonden naar tienduizenden belangstellenden. Inclusief potentiele klanten en business-to-business partners. Ze leidden bovendien tot publicaties elders – onder andere in Financieel Dagblad, De Telegraaf, De Stentor en De Ondernemer.

Goede Zaken is een initiatief van de in Thailand wonende journalisten Jos Campman en Harold Rolloos.

Zij benaderden in korte tijd het geplande aantal ondernemers voor een interview. Maar ze staan open voor verzoeken van hen die alsnog willen mee doen. Dat kan via het contactformulier.

Krijg bericht bij nieuwe ondernemersportretten en korte updates: Volg Goede Zaken op Facebook.

De 2 Goede Zaken-makers hebben ieder ook hun eigen Thailand-site:

1: Hier is Thailand van Harold Rolloos cs is de grootste Nederlandstalige toeristische site over Thailand. Volg de eigen pagina op Facebook. Met het laatste nieuws voor toeristen, tips, aanbiedingen en reviews over alle steden en landsdelen;

2: Op de pagina Typisch Thailand op Facebook schrijft Jos Campman kort en krachtig over opmerkelijke Thaise zaken. Onmisbaar als je de Thai wilt leren kennen.  Hij verwijst soms naar achtergronden op zijn betaalsite (met gratis Thailand-Test).

Met Goede Zaken in Thailand, Hier Is Thailand en Typisch Thailand geniet je optimaal van het Land van de Glimlach!

Van harte aanbevolen

‘Thailand heeft Nederlandse ondernemers als tweede economie van Zuidoost-Azië veel te bieden. Dat geldt vooral voor terreinen waarop we een uitstekende reputatie hebben: agri & food, landbouw, chemie, energie, toerisme, de creatieve sector en transport & logistiek. De ambassade ondersteunt ons bedrijfsleven. Daarnaast is uitwisseling van ervaringen met andere Nederlandse ondernemers in Thailand heel relevant voor uw bedrijf. Mee doen aan Goede Zaken in Thailand beveel ik u dan ook van harte aan.’ –
Karel Hartogh (1956 – 2017), de Nederlandse ambassadeur in Thailand 

MKB’er? Doe mee!

‘MKB-Thailand is erg blij met het initiatief voor Goede Zaken in Thailand. Het biedt ons MKB-ondernemers een unieke kans om ons gezamenlijk professioneel te presenteren en te promoten. Maar het kan alleen een succes worden, als ook u als ondernemer mee doet, er in investeert en uw verhaal vertelt. Daartoe roep ik u bij deze op!’ – Martien Vlemmix, voorzitter MKB-Thailand en directeur Mascotte Thailand

Leuk en goed initiatief!

‘Toen ik werd benaderd voor ‘Goed Zaken in Thailand’ zei ik spontaan ‘ja!’. Had daarna een openhartig gesprek/interview, waarin ik het ontstaan van mijn bedrijf uiteen kon zetten. Het is een leuk en goed initiatief. Ik hoop dan ook dat vele succesvolle Nederlanders zullen volgen met hun verhaal over zaken doen in Thailand.’ – – André Breuer, founder Recreational Bangkok Biking/RBB-Groep

© 2018 Goede Zaken in Thailand. Alle rechten voorbehouden.